En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Bu nedenle henüz yüce bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi esenlamaz ve bu nedenle daha bağan bir fiyata sahiptir.

Bir yangın çıkış kapısının asli amacı, yangın veya başka bir ivedili durumda hızlı ve zorlamasız bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını bastırmak değildir (ancak temelı yangın çıkış bapları her ikisini bile meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

bulunan yangın çıkış bapsı menteşelerinden kesifışıklık bünyeyor. Bir de ürkü pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Ancak adidaki kriterlerin hepsine aynı anda mevla olan bu tip binalarda sessiz yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması zaruri olarak onaylama edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faziletli kalite, dayanıklılık, %100 projeye akort ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Ne yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilişkin zorunluluk mimarinın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, kuruluşnın kullanma dershaneı kadar faktörler etkili olmaktadır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Dairesel tasavvur, bacak izini en aza indirirken verimkâr dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem ikametgâh hem de ticari binalar midein tatbik bir intihap haline getirir.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış bapları, standart baplara gereğince henüz pahalı olur. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den mebdelayıp 15000 TL'ye derece çıkabilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtısaf firmalar yangın kapısı deney raporlarına da ehil olmalıdır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın anında tasarrufı kolaylaştırır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı Yangın Kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta bulunmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca iyi olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa baplarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanların hafif tahliye olmalarını sağlar.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda skorlan tüm bileğmeselekenlere ilgilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Report this wiki page